Incest, mostly

Q: Why are London beauty parlours worried they’ll be put out of business?
A: Because the London Met are doing Brazilians for free.

Seda anekdooti rääkisid mu brittidest sõbrad juba umbes päev peale kurbi sündmusi Londoni metroos, kui politseinikud olid terrorihirmus maha lasknud ühe täiesti süütu brasiilia poisi. Midagi pole teha, selle ühiskonna huumorimeel ning läbi selle saavutatav vabadusetunnetus on hoopis midagi muud kui eestis. Kui lugeda Erkki Toivaneni väga head kirjeldust sellest, kuidas Suurbritannia ühiskond tekkis ning millised inimesed on inglased, on neid kergem mõista.

Aga nii juhtub, kui lasta end kaasa viia meelepettel, nagu sa oleksid Jeremy Clarkson ja nagu sa elaksid Suurbritannias, kus räme huumor on igapäevaelu osa. Kõike ärakeelavas Eestis ei saa sa öelda ameeriklaste kohta “In rural America, the town would be full of people doing… whatever it is they do. Incest, mostly” või et BMW tehtud Mini on nii saksalik auto, et selles võiks olla GPS, mis oskab näidata teed ainult Poolasse, kus autole oleks “ein fanbelt that will last a thousand years”. Jeremy autoarvustused võivad olla sellised, kus ta pool lugu jahvatab kõigepealt mingist muust teemast ning seejärel mainib paari sõnaga autot ennast ka.

Aga Margus, sa ei ole Jeremy! Get over it!

P.S. Postimees on muidugi oma veebist selle loo maha korjanud, tõesti tark liigutus. Ma olen täna igaks juhuks päev otsa kodus ja ootan, äkki tulevad võtavad mu laualt paberlehe ka ära. Siis ei ole seda lugu kindlasti ilmunud.

5 kommentaari ↓

#1 Ajukääbikud koonduvad Potimehes: Henriku näide « Pole teist jumalat peale RAHA ja Pank on tema Prohvet on 10.23.07 at 10:44

[…] milles mõnitati räigelt türklasi. Sellest kirjutasin eile. Aga mulle poleks pähegi tulnud, palgaline Hendrik on ka oma südemetunnistuse Potimehe altarile viinud ja hakkab sellist käitumist õigustama. Vähe […]

#2 Teller on 10.23.07 at 10:51

Lugu liigutati lihtsalt uuele urlile.

#3 henrik on 10.23.07 at 10:52

Kuna ma ei viitsi Rahajumala blogis hakata kommenteerimiseks sisse logima, siis ütlen siin ja praegu, et mu sissekande viimast lõiku võiks lugeda kaks korda. Teist korda katsuda mõttega lugeda.

#4 Teller on 10.23.07 at 17:57

Ma lugesin seda rahajumalat 3 korda, siis sind 3 korda ja ei saanud aru, et kes nüüd aru ei saa :)

#5 Palju toredaid kesikuid « Kesikud on isamaata sead on 12.28.07 at 11:23

[…] pedeansap, alleluuja ma olen ikka esipede […]

You must log in to post a comment.