Siukse raha eest ostsid siukse asja?!

Ajakirjanik Dan Lyons (tuntud ka kui Fake Steve) kirjutab oma blogis vahvasti ühest konverentsist, mida ta kuulamas käis ning tõstatab päris huvitava küsimuse.

Maailm on suuri probleeme täis, aga (sotsiaalse) veebi tegijad jõuavad oma tegemistes alati tagasi näiteni, kuidas leida head restorani. Dan küsib, kas see ongi see suur probleem, mida kõik need geniaalsed ajud lahendada püüavad.

Maybe there is a point to what they’re doing, but honestly, what great problem are these companies trying to solve? /…/ Sitting there watching this spectacle — watching these guys unable to simply explain what they do and and how they are going to make a business out of it – it was staggering to think that someone has entrusted these people with very large sums of money. But someone has. I weep for those people.

Ahh… tegelikult ma tahan selliseid asju lugedes alati nii väga, et ka siinses ajakirjanduses tekiksid kolumnistid ehk oma ala asjatundjad, kes lugejatele selles valdkonnas toimuvaid liikumisi kommentaari vormis seletaksid. Mõned regulaarsed “nädalakommentaarid” lehtedes ka ilmuvad, aga ikkagi kaootiliselt ja vähe :(

3 kommentaari ↓

#1 kaur on 09.25.08 at 12:05

Mis siis õige näide oleks? “Kuidas leida oma lastele hea ema”?

#2 Lembit on 09.25.08 at 12:48

My first reaction was that in the greater scheme of things (economy in free fall, war in Iraq, global warming, energy crisis, not to mention the old reliables like cancer and poverty and AIDS, etc.) this challenge of finding a good restaurant seems like a fairly trivial and unimportant problem for our big geek brains to be trying to solve.

See on väärt jutuke ning juhib tähelepanu õiges suunas. Aga teisalt… Peale mõningast seedimist kirjutasin ma Twitterisse nõnda:

After some digesting of http://bit.ly/3vWXpu – what moron goes to tech conference in hope of 123 solutions for wars, cancer, poverty, AIDS?

#3 Priit Kallas on 09.27.08 at 0:17

12 points, Lembit! “what great problem are these companies trying to solve?”

errr… nagu meie põhjanaaber Nokial on tavaks öelda Connecting people.

You must log in to post a comment.