Tere tulemast, iPhone

iphone

Täna õhtul kell 23.30 algab EMT iPhone’i maaletoomise üritus.  Pressiteade ütleb, et meeleolu loovad Villu Veski ja Jason Virunurm multimeediaprojektiga iLife, DJ Paul Oja, DJ Critikal ja Beat Retro Scrach. Õhtut juhib Heidy Purga.

Naljakas, rääkisin vaevalt nädal tagasi ühe sidevaldkonda hästi tundva inimesega ja ta kahtles sügavalt, kas Eestis mingi suur launchiüritus tuleb, sest põhjamaades olevat need suurejooneliselt läbi kukkunud.

Ja tõesti, Helsingin Sanomate artikkel ei ole julgustav. "Lavan eteen kokoontunut parinkymmenen hengen tanssiporukka oli tullut paikalla nimenomaan musiikin, ei iPhonen takia. Osa tanssimusiikin ystävistä ei edes tiennyt, miltä kohukännykkä näyttää, eikä se heitä kiinnostanut."

Minu vestluskaaslane avaldas arvamust, et eestlane, nagu muudki eurooplased, loeb raha ning mõtleb kainelt ja seega ei teki Eestis mingit sellist iPhone’i-hullust, nagu USAs on tekkinud. Saab näha, aga kui mina oleks EMT, siis ma suraks iPhone’ile tõeliselt soolase hinna ja kingiks tasuta telefonid Liis Lassile, Carola Madisele ja kes nad veel kõik on. See oleks küll jama kui iga suvaline tüüp iPhone’i jaksaks osta; loodan, et nii ei lähe.

0 kommentaari ↓

Kommentaare ei olegi veel. Palun ole esimene.

You must log in to post a comment.