Tagasi minevikus

miiOh jah. Blogimine on nii 2004, aga midagi paremat pole ka välja mõeldud. Nagu näha, olen ma küberruumis tagasi, aga endale kohaselt ei luba midagi. Valitsus võib mupärast ametisse jääda, Savisaart sõimama ei hakka, isikliku elu dramaatilisi paljastusi siit kunagi ei leia ning 3/5/7/41 asja, mida te minust ei teadnud, jäävad teil tulevikus ka ilmselt teadmata. Aga äkki, kes teab, on minust vahepeal saanud teistsugune inimene. Tasub ju proovimist.

Pets palus edasi öelda, et mingi senitundmata kosmilise jõu mõjul läksid vahepeal RSS-id sassi ning te võisite minu blogi pähe saada miskeid muid Kolhoosi asju. Palume vabandust.

3 kommentaari ↓

#1 Larko on 10.10.07 at 2:40

E¤i saanud su blogi pähe mitte midagi võõrast. Täitsa normaalne eetrivaikus.

#2 Peeter Marvet on 10.12.07 at 16:27

Kui sul oli tellitud läbi feeds.feedburner.com aadressi siis jah OK, aga kes võtsid otse henrik.tehnokratt.net/xml aadressilt ja kasutasid selleks Google Readerit (näiteks: mina ja Henrik) said veidi imestada.

LISAKS, kui kellelgi on see vana aadress tellitud (näiteks: mina ja Henrik) siis nad ei saa enam üldse Henriku postitusi. Huvitav, kuidas Dreamhost’i peal selline redirect teha (näiteks asukohale /xml/rss.xml), et nad Feedburnerisse saadetaks? Mul endal sama kolmine plaanis, seega huvi suur.

#3 kaur on 10.23.07 at 15:41

Mul on otse tellitud, https://henrik.tehnokratt.net/xml/rss.xml aadressilt. Veidrusi ei ole :)

You must log in to post a comment.