Hannah ja küünilised britid

kefTahan õnnitleda meie poplauljat Hannah, kelle uue plaadi “Everything Is Changing” arvustus on jõudnud ka BBC muusikaarvustuste nurgakesse. Algus on kena: tuletatakse meelde, mis see Eesti selline on, mainitakse natuke Eurovisiooni ning öeldakse, et see on “solid, wholesome pop album filled with midtempo tracks”.

Aga kuna it ain’t over till it’s over, siis selgub lõpuks, et:

“Everything Is Changing is just too bland for a cynical, ‘sophisticated’ British market, and frankly with the likes of Robyn, Linda Sundblad and even last year’s Estonia Eurovision entrant Gerli Padar knocking about, we expect more balls from our European pop stars.”

Niisiis, positively transforming?

Aga pole viga, mina annan Hannah’i (kuidas, kurat, seda käändes kirjutatakse??) solvamise eest kohe brittidele vastu ka. Tuli välja, et Euronics on valikusse võtnud KEFi kõlarid, esialgu küll odavamast otsast, aga ikkagi täitsa tuntud high-end audio märk suures poes.

Võtsime ühe paari, iQ9, kuulata ka ja esimesed muljed ei ole väga paljulubavad. Neile seal Inglismaal kohe meeldib selline veidi plekise kõlaga heli, mulle aga mitte. Ning bass käitub üsnagi imelikult: kontrabassi puhul on terve tuba kuminat-kõminat täis, mõne teise loo puhul, kus tegelikult on bassi küll ja veel (Dire Straitsi “So Far Away” näiteks), kõlab trummimats justkui kaikaga vastu seina löömisena ning basskitarr on muu värgi alla ära kadunud. Laseme neil veidi mängida ja siis kirjutan uuesti.

Seni aga on mulle vägagi huvi hakanud pakkuma Harbeth HL-Compact 7ES-3, mida kirjeldatakse igal pool vaid ülivõrdes. Eestis tuleb aga ilmselt piirduda vaid teoreetilise huviga.

1 korda kommenteeritud ↓

#1 Master of Disaster on 10.24.07 at 16:29

Hannah [hanna]
Hannah’
Hannah’t
Hannah’sse
Hannah’s
Hannah’st

You must log in to post a comment.