Pärnu on lahe! IT on lahe!

Tänasest algas ITLi ja ülikoolide koostöös tehtav sügisene roadshow Eesti koolides, kus räägitakse õpilastele, et IT on lahe, IT ootab uusi töötajaid ning IT ei tähenda mitte ainult kümneid lehekülgi valemeid ja igavust, vaid kõike lõbusat.

Minu ülesanne on kõik need 18 korda olla show juht ehk hoolitseda selle eest, et see päev ilusti korda läheks ja inimeste huvitav ka oleks. Eriti lõbusateks tõotavad kujuneda peale paari esinemist tulevad praktiliselt momendid, kus võistluse raames tuleb näiteks raadioteel juhitava autoga mööda koolimaja ringi kimada või GPSiga mööda linna ringi joosta ja mingit punkti otsida :)

Pildil aga Pärnu Koidula Gümnaasiumi 12. klasside õpilased, kes praegu Martti Kuldmad Elisast kuulavad. Martti räägib, et vähe sellest, et IT on lahe, Elisa on ka lahe. Ja kohe saadame lavale Mardi ja Kaupo IT Kolledžist, kes räägivad, et nemad on ka lahedad.

2 kommentaari ↓

#1 Jaanus on 10.10.07 at 22:22

Üritus on lahe, aga pilti vaadates tekib küsimus, kas osalejad kuidagi VEEL tuimemate nägudega ei saaks olla? :P Et miks sealt entusiasmi välja ei paista?

#2 henrik on 10.10.07 at 22:41

Kunagi koolis räägiti meile, et kui visata sangpomm vette ja teha pilti täpselt sel ajal, kui ta pole veel päris vee alla vajunud, saab kirjutada uudise, et sangpomm ujub. Väidetavalt olla see Marek Strandbergi nali, parandagu ta mind, kui ma eksin. Igatahes, tahtsin ma öelda, oli kokkuvõttes asi päris lõbus, sest ülesannete lahendamise ajal jooksid tiimid mööda koolimaja ringi sellise müdinaga, et üks pedagoog tuli meie käest murelikult uurima, mis toimub :)

You must log in to post a comment.