“Overshot in terms of monetization”

Jälle on üles kerkinud see mõne aasta tagune miljardi dollari küsimus, kas eBay maksis Skype’i eest liiga palju või mitte. Noh, minu suur lemmik Fake Steve Jobs on täna välja kaevanud ühe WSJ blogisissekande, kus omakorda viidatakse Niklas Zennströmi esinemisele ühel Budapesti tehnoloogiakonverentsil, kus härra Z kasutas väljendeid nagu “overshot in terms of monetization” või “We had to chart the trajectory of growth and how fast that would run, (but) we found out that was a bit front-loaded”.

Ning FSJ lisab abivalmilt: “See, they thought they’d be doing a zillion million free phone calls by now, but instead they’re only doing a billion million free phone calls.”

Meil [digis] on aga toimunud kurvad arengud. Nagu selgus, on oktoobri numbri kõik 11 000 plaati tehase süül praagid! Nagu ma aru sain, oli neil miskit masteri tegemisel viltu läinud, siis üks asi viis teiseni ja eile pidin ma juba Eesti Päevalehele seletama, mis siis edasi. Lisan veel siia juurde, et me oleme ise väga õnnetud, et nii läks ja loomulikult palume kõigilt lugejatelt vabandust ja anume mõistmist ning teeme novembris kas kaks plaati või ühe suure ja toreda DVD.

Ja siis lõppu, nagu rusikas silmaauku lepase reega, tänane Dilbert:

0 kommentaari ↓

Kommentaare ei olegi veel. Palun ole esimene.

You must log in to post a comment.