Mida sellega reklaamitakse?

Vaata seda reklaami ja mõtle, mida paganat sellega müüa üritatakse? Või mida sellega üldse öelda tahetakse? Äge, mulle meeldib.

Ja veel vaatamist: hiljuti viitas Marko Mihkelson Dan Rather Reportsi ühele osale, kus räägitakse ligi kolmveerand tundi Eesti-vastastest küberrünnakutest. Seal pole küll midagi uut, ent on hästi tehtud, ülevaatlik, täpne ning üsna ühemõtteliselt meiemeelne. Ja hea meel on, et meil on riigijuhid, kes räägivad soravalt ja hästi inglise keelt ning on igatpidi mõtlevad inimesed, sest kuigi me enne eelmisi presidendivalimisi jõudsime ühiskondlikult tõdemuseni, et president on täiesti ebaoluline sitikas, kellest ei sõltu mitte midagi ja mingit vahet pole, kes sellel kohal istub, siis tegelikult natuke ju ikka on.

PS. Miks ei ole sisekujundusajakirjades esile tõstetud superdisainitud korterites ja majades mitte kunagi tehnikat näha? Ja kui on, siis mingi 20 aastat vana suvaline telekas või eriti ansamblist väljas suur hõbedane LCD, nagu vistrik keset nägu. Võiks ju valida sellise tehnika, mida midagi ütleb.

10 kommentaari ↓

#1 Teller on 12.10.07 at 17:06

Ma olin sinitriibulise planeedi järgi surmveendunud, et AT&T reklaam…

#2 henrik on 12.10.07 at 17:30

Silvia oli järjekindlalt veendunud, et reklaamitakse puhastusvahendeid.

#3 smr on 12.10.07 at 17:55

See oli mingi järjekordse mobiilse muusikamängija reklaam vist?

#4 kaur on 12.10.07 at 19:25

Eh… me pyyame endale vannituba planeerida. Vaatad koduajakirju – vannitoad nagu ponksid. SELLIST TAHAKS!

Aga siis mõtled: pesumasinat pole? Pesu kuivatamiseks kohta pole? Kus neil laste vann on? Või vannimänguasjad? Kuhu on peidetud miljon potsikut, föön, pardel, vannilinad? Kappe seal ju pole, puhas sein kauni mustriga?

Siis saad aru – ajakirjas on paraad-vannitoad. Sellised, kus keegi kunagi pesemas ei käi, kuna vajalikud miljon potsikut ja käterätik on ju teises, päris-vannitoas.

#5 Oliver on 12.10.07 at 21:06

Kodanik smr’il oli õigus, et tegemist muusikamängijaga, video lõpus ilmunud “Zune” kirja & logo järgi siis Microsofti leiutisega. Täpsemat infot antud toote kohta aadressilt http://www.zune.net/

Kauri välja toodule olen isegi mõelnud, jääb mõistmatuks, kuhu nendes uutes minimalistlikes ja pildi peal ilusa disainiga kodudes reaalselt kõik tarvilik pannakse.
Tehnika mittenäitamist osades (disaini)ajakirjades võib ehk põhjendada mööblitootja sooviga ainult oma tooteid reklaamida või ajakirja toimetaja sooviga tehnoloogiafirmadele varjatud reklaami mitte teha?

#6 kaur on 12.11.07 at 2:27

muidu tunduvad ajakirja-kodud täiesti OK olevat, just vannitoad on need, kus pole mitte ühtegi asja ega ühtegi kappi :) vann, valamu, dush, aknast langev soe valgus. üks värviline tarvik aktsendi loomiseks. kõik.

#7 Kaido on 12.11.07 at 12:03

Lahe klipp!
Sõnum läheb toote omaga hästi kokku – jaga endal olevat teistega, saad teistelt vastu ja ühiselt sünnib üks meeldiv kompott :)

Et siis… sheeri kama ;)

#8 pets on 12.13.07 at 17:28

su uuel veebil on tekst kuni servani välja, mitte millimeetritki ei ole õhku jäetud. sama on siin kommentari kirjutamise tekstikastis.

#9 henrik on 12.13.07 at 20:44

Kus mis servani? Mul Firefox ja IE näitavad küll normaalselt.

#10 pets on 12.14.07 at 13:22

aa, võib-olla tõesti, mul on ff 3.0 beeta. võib-olla ongi asi selles beetas siis, kuigu see oleks esimene leht, mida ta valesti näitab ;)

You must log in to post a comment.