Hotellimaailma Skype on avatud

“Unusta hotellid”, kõlab saidi AirBed&Breakfast hüüdlause. See on katse tuua juba meelelahutus- ja telekomiäri kiusanud P2P-loogika hotellimaailma.

AB&B võimaldab sul oma vaba tuba või isegi lihtsalt vaba diivan saidile välja riputada ning muutuda hetkega hotellipidajaks. Külalised uurivad su kontot (kes sina oled, milline su tuba on jne) broneerivad soovi korral AB&B saidi ning PayPali kaudu toa. Sina aga ei pea kartma, et igasugu jobud su diivanile ööbima saabuvad, vaid võid enne nõustumist tutvuda AB&B saidil öömajasoovija kontoga ja otsustada alles siis, kas soovid sellist inimest enda juurde ööbima või mitte. Kui ei soovi, saadetakse broneerijale lihtsalt teade, et kahjuks valitud kuupäeval on tuba juba broneeritud :)

Hommikusööki pakkuma ei pea, aga võid ja nagu saidi FAQ ütleb: kui teed ikka eriti hea omleti, siis tulevad kindlasti ka positiivsed review’d.

Tallinnast ühtegi öömaja veel ei leidnud, aga Euroopas tundus neid küll päris palju olevat. Väga lahe idee, kellel Tallinnas vaba tuba ja tahab uute inimestega kohtuda ning sellelt isegi veidi teenida, andke end aga üles. Mul kahjuks ei ole vaba tuba, aga kes teab, ehk järgmise välisööbimise teengi just AB&B kaudu.

via swissmiss

4 kommentaari ↓

#1 BC on 09.16.08 at 16:05

http://www.couchsurfing.com/ ja eks neid ole teisigi selliseid.

#2 henrik on 09.16.08 at 16:07

couchsurfingus ei liigu vist raha? ab&b on ses mõttes eriline et sa peadki ikka nagu hotelli ja saad reaalset raha.

#3 Martin on 09.16.08 at 17:10

Kas majutusteenuse pakkumine raha käes vaevleva valitsuse silmis kuidagi reglementeeritud tegevus pole ?

#4 Ron on 09.16.08 at 19:26

[email protected] lahe ja [email protected] 21 sajand, ma arva ,et proovin isegi

You must log in to post a comment.